Bedrijf

1935
Corneel Lobelle start samen met zijn vrouw, Rosa Suetens, een fabricageatelier voor meubelen in Hoboken. Hier produceren ze vooral eet- en slaapkamermeubilair voor andere meubelzaken.
1955
Het bedrijf verhuist van Hoboken naar Temse. In de jaren '60 komt er een grote ommekeer. De productie wijzigt naar keukenmeubilair voor verkoop aan externe bedrijven.
1970
De stichter, Corneel Lobelle, moet wegens gezondheidsproblemen op rust gaan. De kinderen nemen de fakkel over.
1976
"Lobelle" opent een toonzaal voor keukens. Hier wordt de nadruk gelegd op de totaalinrichting van keukens.
1986
De eerste CNC-gestuurde machines voor de productie van keukens worden aangekocht.
1990
Door een voortdurende evolutie, wordt een grotere toonzaal en productieruimte noodzakelijk. De firma verhuist in 1990 naar zijn huidige locatie in de Kapelanielaan in Temse. Door verdere vernieuwingen zijn nu de boekhouding, het ontwerpen van de keukens, de productieplanningen en de werking van bijna alle machines computergestuurd.
2011
Onder impuls van de 3e generatie wordt het bedrijf uitgebreid. Met de overname van Keukens D ‘Hondt in Hamme heeft Lobelle Design er een tweede vestiging en vernieuwde toonzaal bij. Keukens D’Hondt is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in Hamme en staat bekend om zijn kwaliteitskeukens.

Continue voortgezette vernieuwingen, waaronder een nieuwe CNC-machine in 2012, en een maximale opleiding en inzet van gekwalificeerd personeel zorgen ervoor dat Lobelle Design vandaag gespecialiseerd is in alle maatwerk. Van keukens, badkamerkasten, dressings en opbergkasten tot bureel – en winkelinrichting. U kan bij ons ook terecht voor zaag, – frees -en afplakwerk.